Ziyaretçi Defteri
Müşterilerimizin daha önce sorduğu sorulardan yararlanabilir yada yeni soru sorabilirsiniz. Mağazamızın ziyaretçi defteri sayfasına hoş geldiniz. Burada, mağazamız hakkında görüşlerinizi, önerilerinizi veya deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bizim için müşterilerimizin geri bildirimleri çok önemlidir ve onları dikkate alarak ürünlerimizi ve hizmetlerimizi daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Lütfen bize yazın, görüşlerinizi duymaktan mutluluk duyacağız.
Ziyaretçi defterine yeni mesaj yazınız.
Yaz
slm hocam sizin önerdiginiz maydanoz kürünü 15 kullandim ve 3 kilo verdim cok tesekkur ederim. ancak suan hamileyim ve kure ara verdim. acaba hamileyken de kullanabiliyor muyuz. simdiden tesekkurler.
D.A18/12/2013 10:54:46
Hamileyken zayıflama amaçlı herhangi bir kürü hekime danışmadan kesinlikle uygulamayınız. Sağlığınız daim olsun.
sayın hocam öncelikle size gecikmiş bir teşekkürde bulunmam gerekiyor oğluma hamile iken gebelik alerjisi olmuştum uzun süren tedaviler sonuç vermemesine rağmen sizin yulaf kürünüz beni 3 günde kurtardı yaralarımdan. Allah razı olsun sizden. şimdi ise oğlumun size ihtiyacı var. gece terörü denen bir uyku problemi var nerdeyse her gece uyanıp bağırarak ağlıyor tam 2 yaşında ne yapabilirim lütfen yardım edin bize. saygılarımla...
S.Ö18/12/2013 10:54:14
Bu konuyu çocuk dokturu ile konuşmanızı öneririm. Bu yaşdaki çocuklara herhangi bir kür önermemekteyim. Sağlığı ve sağlığınız daim olsun.
SAYİN SARACOGLU! TELEVİZYONLARDA CİKTİGİNİZ TUM PROGRAMLARDA TİP DOKTORU İMİS GİBİ GORUNTU VERMEYE CALİSİYORSUNUZ. ORNEGİN, SİZE HEP PROF.DR. DİYE HİTABEDİYORLAR. HİC DUZELTME YAPMİYORSUNUZ BEN SADECE PROFESORUM DİYE. COK UZUCU BİR DURUM.
E.E18/12/2013 10:53:53
Sayın Zeynep Giray hanımefendi, ben her tv programımda kimyacı olduğumu mutlaka vurgularım. Kimya dalında prof ve dr ünvanım var. 2547 sayılı yasaya göre. İlahiyat, iktisat, tarih dalında tv ye çıkanlarda prof dr ünvanlarını kullanırlar. Her ana bilim dalında doktora yapanlar dr ünvanını kullanmaya hak kazanırlar. dr ünvanı sadece hekimlerin kullandığı bir ünvan değildir. Her prof dr ünvanlı kişi hekim demek değildir. Kaldıki, ben her tv programım da hekim olmadığımı vurgulamaktayım. Eğer, hekim olmak isteseydim, hekim de olurdum. Bir kimya dr'u olarak mesleğimle gurur duymaktayım. Hiçbir zaman hekim olmak gibi bir özentim de olmadı. Sağlığınız daim olsun.
Selamlar Hocam. Bende prostat iltihabı vardı. Hatta sizin ile telefonda görüşmüştük. Sizin tavsiye ettiğiniz prostat iltihabı kürünü kullandım. Allah'ın izni ile geçti. Allah sizden binlerce kez razı olsun. Hocam eşimin ayağında "siğil" çıktı. Siğil için önerebileceğiniz bir kür var mı? Allah'a emanet olun.
H.A18/12/2013 10:53:25
Siğil için, taze söğüt yaprağını havanda ezip siğilin üzerine yerleştiriniz. Birkaç saat etki ettiriniz. Haftada birkaç tekrarlayınız. Sağlığınız daim olsun.
ALLAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN HOCAM ÖNCE ALLAH'IN İZNİYLE SONRA SİZİN SAYENİZDE HATMİ ÇİÇEĞİ VE KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİYLE 1,5 YAŞINDAKİ OĞLUM BRONŞİTTEN KURTULDU SİZİN KÜRÜNÜZÜ UYGULADIKTAN SONRA OĞLUM BRONŞİT OLMADI İNŞALLAH DA OLMAZ. ZATEN OĞLUMA DA SİZİN SAYENİZDE HAMİLE KALMIŞTIM ALLAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN HOCAM KÜRÜ TEKRARLAMAMA GEREK VAR MI YIL İÇERİSİNDE SABAH AKŞAM OLMAK ÜZERE 1 HAFTA UYGULAMIŞTIM. SAĞOLUN HOCAM.
R.E18/12/2013 10:52:03
Şikayetleri tekrarlar ise kürü tekrarlayabilirsiniz. bronşiti geçti diye kürü hemen sonlandırmayınız. Enaz 10 gün daha uygulayınız. Hekim kontrollerini ihmal etmeyiniz. Sağlığınız daim olsun.
Merhabalar hocam, sizin soğan kürünüz sayesinde pko dan kurtuldum. Ne kadar teşekkür etsem az size, Allah sizden razı olsun hocam. oğlum 9 yaşında hocam, 2 yaşında genizeti alındı,yine tekrarlamış.ameliyat diyorlar ama çok korkuyor oğlum.önerebileceğiniz bir bitki,kür varmı hocam. Allah'a emanet olun hocam.
A.K18/12/2013 10:51:35
Genizeti için maalesef yardımcı olamıyorum. İlmim yetmiyor. Sağlığınız daim olsun.
Merhaba, Sağ yumurtalığımda basit yapıda kist olduğu ortaya çıktı ve doktor Yasmin kullanmamı söyledi.ilk kutuyu bitirdim ve tekrar kontrole gittiğimde halâ durduğunu öğrendim. 2.kutu Yasmine devam ediyorum.Soğan kürünü denemek istiyorum.Yasminle birlikte yapsam bir zararı olur mu? Hayırlı Günler.
A.R18/12/2013 10:51:13
Soğan kürü ile ilacınızı aynı anda kullanabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.
hocam merhaba iletişim bölümünden iki ileti gönderdim ama cevaplarını nerden göreceğimi bilmediğimden burdan yazmak istedim:)hocam benim sürekli olmayan ama geçmek bilmeyen ara ara kriz gibi gelen bir öksürüğüm var konservatuvar sınavına gireceğim öksürük sesimi mahvediyor astımım yok faranjitim var
M.S18/12/2013 10:50:55
Adaçayı gargarası yapınız. "Bitkisel Kürler" bölümünde tarifi verilmiştir. Sağlığınız daim olsun.
ellerimde çatlamalar oluşuyor ve deri çok incelmiş durumda.ölü derinin altında su oluşuyor.doktora gittim kronik egzama dedi.ilaçları kullanmama rağmen faydasını göremedim.deri iyileştikten sonra 24 saat içinde aniden ölü deri oluşup tekrar çatlamaya başlıyor.hangi ilacı kullanmamı tavsiye edersiniz.
H.G18/12/2013 10:47:32
Beyaz dut kurusu kürünü önermekteyim. Bitkisel Kürler bölümünde uygulanışını bulabilirsiniz.
Merhaba Hocam, Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum. 1 buçuk yıl önce babamın 4. evre akciğer kanseri olduğunu öğrendik, hızla tedaviye başlandı fakat malumunuz akciğer olunca helede 4. evre olunca pek ümitli konuşmadı doktorlar, ilk 3 kemoterapi kürünün sonunda yeniden tetkik yapıldığında hastalığın yayılmaya devam ettiğini gördük, o sırada sizin karabaş otu tarifinizle karşılaştık ve aynen kitabınızda tarif ettiğiniz gibi uyguladık, şükürler olsun ki 1 yılın sonunda babam iyileşti (metastazların yok olduğunu ve ana kitlenin de küçüldüğünü söyleyip doktorlar ameliyatla kalan kısmı aldılar ve bize bunun mucize olduğunu söylediler) 6 ay kadardır kanser konusunda bir sıkıntımız yok. fakat babamın kalbinin etrafında sıvı birikmesi olduğunu söylüyor doktorlar. ameliyattan sonra koruyucu olması için ışın tedavisi almıştı babam, sorunu buna bağlıyorlar. babam bu sıkıntı için ilaç kullanıyor fakat sıvı artmaya devam ediyor, 1 ay sonra gel sıvıyı alalım demiş doktorlar, fakat sonrasında da artmaya devam ederse ciddi bi sıkıntı olur demişler. Hem teşekkür etmek için hem de bu konuda önereceğiniz bir kür olabilir mi diye tüm hikayeyi anlatmak istedim. Hocam çok teşekkür ediyoruz, iyi çalışmalar.
L.A18/12/2013 10:47:08
Göğüs bölgesine alınan ışın tedavisi sonucunda kalpte ve akciğerlerde ödem oluşmaktadır. Bu oluşan ödemlere karşı aşağıdaki kürü uygulayabilirsiniz. Hatta göğüs bölgesine ışın tedavisi alacak olan hastalar 1 hafta önceden ve ışın tedavisi boyunca aşağıdaki kürü uygular ise, kalp ve akciğerde ödem gelişme ihtimali çok çok azalır.
Bugüne kadar göğüs bölgesine ışın tadavisi alan her hastada ödem oluşmamıştır.
7 gün boyunca günde bir kez mısır püskülü çayı kahvaltıdan 15 dakika önce içilir. (tepeleme 1 tatlı kaşığı bir bardak suda 2 dakika kaynatılır ve ılık içilir). İkinci haftaya kurutulmuş kiraz sapı kürü ile başlanır. 1 bardak suda 25-30 kurutulmuş kiraz sapı 5 dakika kaynatılır, ılıyınca sabah ve akşam aç karına günde 2 kez içilir ve sadece 7 gün uygulanır. 3-4 gün aradan sonra gerekir ise kür tekrarlanır. Eğer, şeker hastalığı yok ise günde 2 kez (öğlen yemek öncesi ve akşam yatmadan) birer yemek kaşığı keçiboynuzu tüketmesinde çok büyük fayda vardır. Sağlığınız daim olsun.
Not: Işın tedavisine başlamadan 7 gün önceden ve ışın tedavisi boyunca 6-7 adet keçiyoynuzunu küçük küçük kırıp 2.5 bardak suda 10 dakika kaynatıp hergün içilir ise, ödem oluşmaması için yeterlidir. Mısır püskülü ve kiraz sapı kürüne gerek yoktur.
Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz.