Ziyaretçi Defteri
Müşterilerimizin daha önce sorduğu sorulardan yararlanabilir yada yeni soru sorabilirsiniz. Mağazamızın ziyaretçi defteri sayfasına hoş geldiniz. Burada, mağazamız hakkında görüşlerinizi, önerilerinizi veya deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bizim için müşterilerimizin geri bildirimleri çok önemlidir ve onları dikkate alarak ürünlerimizi ve hizmetlerimizi daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Lütfen bize yazın, görüşlerinizi duymaktan mutluluk duyacağız.
Ziyaretçi defterine yeni mesaj yazınız.
Yaz
sayin saracoglu ben facebook ya da twitterde yokum, onun icin burdan size mesage yoliyabilirim, iyi ki varsiniz, iyi ki Allah sizi yaratmis, annem irandan hep sizi takip ediyor.
YENıDEN KıTAP YAZACAKSANIZ KıTAPLARINIZDA YER VERMEDığıNıZ BıTKıLERı ışLERMıSıNıZ. KışNış, ZERDEÇAL, KıMYON, ZENCEFıL GıBı.BU BıTKıLERıN ÖZELLıKLERıNı SıZıN BıLGıLERıNıZDEN ÖğRENMEYı ÇOK ıSTERıZ.
Merhaba sayın Saraçoğlu, bu zamana dek çikolata kisti ve alerji gibi hastalıklarımdan sizin tavsiyelerinizi izleyerek neredeyse tamamen kurtuldum. teşekkürler. hoşçakalın
midemde yanma şikayetim vardı. havuç suyu öneriniz çok faydalı oldu. Allah razı olsun
Hocam, yumurtalık kistimden dolayı soğan kürünüzü uyguluyorum. Ve kistimden tamamen kurtuldum. teşekkürler.
Merhabalar Hocam, Benim sorunum polen alerjisi, Almanya da yasiyorum. Suanda 3 aylik hamileyim herhangi bi ilac kullanamiyorum. Alerji cok ileri ilk önce göz kasinmalar, hapsirik... ama öksürük cok etkiliyor hocam geceleri öksürükten uyku düzeni yok bogazlarim agriyor artik halsiz düsüyorum, öksürük bogazda giciklik yapiyor ve uzun sürüyor. Mart ayinda igne yaptirmistim ama faydasi olmadi. Bana önerebileceginiz herhangi bir yöntem, kürünüz varmidir. Ilginize tesekkür ederim.

Sorunuzun cevabı SSS bölümünde verilmiştir.
hayırlı günler hocam bizim burda civan perçemı çok var topladım ama nasıll kurutulur bilmiyorum yapraklarıyla bırlıkte mı kurutulur yada yaprakları degıl sadece başındakı çıçeği mi kullanılır bu konuda yardımcı olmanızı rıca edıyorum.

Sorunuzun cevabı SSS bölümünde verilmiştir.
Hocam merhaba, sizden isteğim şampuan, çay ve duş jeli fiyatlarını düşürebilir misiniz ya da kampanya yapar mısınız devamlı olarak sizden alışveriş yapan biri olarak söylüyorum. iyi günler...

Sorunuzun cevabı SSS bölümünde verilmiştir.
Hocam merhaba; daha öncede kendim ile alakalı kür rica etmiştim yardımcı olmuştunuz çok çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun. Soğan kürünüzü harfiyen uyguladım ve 2. ayında doktorların tüp bebek şansınız bile yok denecek kadar az demesine rağmen 25 lerde olan fsh ımla şu an 9 haftalık gebeyim. Allah tamamına erdirir inşallah.Tekrar tekrar teşekkür ederim.
Merhaba Hocam, Bir yakinima Kume tipi bas agrisi teshisi konuldu. Tavsiye edebileceginiz bir kurunuz var mi? Cok tesekkur ederim.

Sorunuzun cevabı SSS bölümünde verilmiştir.
T-Soft 360 Logo T-SOFT E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır