Ziyaretçi Defteri
Müşterilerimizin daha önce sorduğu sorulardan yararlanabilir yada yeni soru sorabilirsiniz. Mağazamızın ziyaretçi defteri sayfasına hoş geldiniz. Burada, mağazamız hakkında görüşlerinizi, önerilerinizi veya deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bizim için müşterilerimizin geri bildirimleri çok önemlidir ve onları dikkate alarak ürünlerimizi ve hizmetlerimizi daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Lütfen bize yazın, görüşlerinizi duymaktan mutluluk duyacağız.
Ziyaretçi defterine yeni mesaj yazınız.
Yaz
SAYIN SARAÇOğLU YAPMIş OLDUğUNUZ ÇALIşMALARI TEBRıK EDıYORUM. BEN 15 YIL ÖğRETMENLıK YAPTIM. BU SÜRE ZARFINDA HıÇ SEVK KAğIDI KULANMADIM. SEBEBı RAHATSIZLANDIğIMDA şıFALI BıTKıLERı KULLANMAMDIR.
sayın hocam,siteniz ve bilgilendirmeleriniz çok güzel.ancak hastalıklar ve doğal tedavi yolları ile ilgili daha aydınlatıcı bilgiler sunmanızı diliyorum.teşekkürler.eğitimciden selamlar.
Sayin hocam sayfanizda cok degerli bilgiler var. Kuranı Kerim ve bilimsel calismalararinizda basarilar dilerim Fuat Özcan CDU Partisi Berlin Yönetim kurulu Üyesi
Hocam ellerinize gönlünüze saglik,Allah sizlerden razi olsun. Bizim Milletimizden Sizin gibi insanlar ciktigi icin gurur duyuyorum,artik bizlerdende böyle insanlar ciksin ve Cikmali.. Saygilarimla Halil Kayapinar 06.11.2007
hocam Allah sizden razı olsun böyle büyük araştırmalara imza attığınız ve bi nebze insanlara yardımcı olduğunuz için saygılarım la tekrar teşekkürler
Hocam , Siz bir hazinesiniz ve çok cömertsiniz. ınsanlarla bildiginizi paylaştığınız için Allah sizden razı olsun...
Herkese meraba!Lise birinci sınıf öğrencisiyim.Bu yıl proje olimpiyatlarına kimya dalından katılmak istiyorum ve araştırmalara başlayalı epey uzun zaman oldu.Birtakım projeler düşündük ama kelimenin tam anlamı ile aradığımızı bulamadık.Daha çok halk arasında ya da belli bir kesim tarafından bilinen ama bilimin henüz keşfetmediği şifallı bitkileri araştırıyorum.Hocam bu konuda fikir danıştığım büyüklerimizden biri sizi bana önerdi.Tabi ki şifalı bitki konusunda olma zorunluluğu da yok.Daha önce yapılmamış olması ve insanlara faydallı olması gerekiyor.Bu konuda sitenin ziyaretçilerinden de yardımcı olmayı düşünenler olursa ya da en azından dua ederseniz çok sevinirim. e-mail adresim kcap_4h@hotmail.com şimdiden çok teşekkür ederim...Allah hepimizle birlikte olsun.
Sizi Kanal 7 televizyonunda tanıdım. Sitenizi inceledim. Bize tepeden bakan doktorlara alıştığımız için uslubunuz hoşuma gitti. Ortak değerlerimizin fazla olması benim size güvenebileceğim hissini verdi. Sanırım bu güven tedavideki en önemli aşama. ınsanı tedavi etmek isteyenler sanki bir araba veya herhangi bir eşyanın tamir edilmesi olarak ele alıyorlar. Bizlerin duygularını yok sayıyorlar. Duygulara yönelik bir site bulduğum için size kalben teşekkür ediyorum. şifayı Rabbim verecek sizlerde vesile oluyorsunuz. Başarılı olmanızı ve sizin gibilerin çok yetişmesine vesile olmanız için dua ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Gittiğim pek çok doktorun yanından ayrılırken beni yine anlamadılar diye düşündüğüm çok oldu. Ümid ediyorum ki size danışanlar bu duyguları yaşamasınlar. Başarılar diliyorum.
allah yar ve yardımcımız olsun allaha emanet olalım amin
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum.bu siteden çok memnunum.keşke herkez sizin gibi site açsa.
T-Soft 360 Logo T-SOFT E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır